Vlees van de boer? Heerlijk en eerlijk vlees van de boer bestel je bij KUIB!

Wanneer je vlees bestelt voor een gezellig etentje met vrienden of familie begrijpen wij als geen ander dat je wil weten waar het vlees vandaan komt. Gelukkig wordt biologisch vlees bestellen steeds populairder, maar toch komt het nog vaak voor dat de keuze in biologisch vlees veel kleiner is dan bij andere producten zoals bijvoorbeeld zuivel, groente of fruit. Bij KUIB is dat zeker niet het geval, want al ons vlees komt van eerlijke en duurzame boerderijen. Daarom dragen we ook met trots het EU Bio keurmerk. Benieuwd naar meer informatie over ons vlees van de boer? Lees verder.

Wat voor boerderijvlees kun je bestellen bij KUIB?

Wat voor boerderijvlees kun je bestellen bij KUIB?

Wij hebben er onze missie van gemaakt het vlees te selecteren waar jij dol op bent. Goed, vers en gezond vlees. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vleesboxen, groot of klein, gevuld met kip, varken of rund. Daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie van deze soorten vlees te bestellen. Het boerderij vlees van KUIB is van goede komaf, namelijk van biologische boerderijen. Dat betekent dat de gezondheid, het welzijn en het natuurlijk gedrag van dieren prioriteit heeft en er geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en GMO. Met dit in gedachte, smaakt ons vlees nog lekkerder en ontvang jij het best mogelijke vlees van een online slagerij!

Waarom kiezen om vlees direct van de boer te kopen via KUIB?

Waarom kiezen om vlees direct van de boer te kopen via KUIB?

Ons vlees is EU Bio gecertificeerd. Dat houdt in dat producten aan de Europese wetgeving voor biologische producten voldoen. Dat gaat overigens niet alleen om onze producten, maar ook onze hele bedrijfsvoering is getoetst en goedgekeurd. Een vleesbox die je bij ons bestelt komt direct van de boer, zonder tussenkomst van vleesverwerkende bedrijven of supermarkten. Vanaf de boerderij wordt het gelijk op lage temperatuur ingevroren. Hierdoor blijft het vlees in een superieure staat van versheid, waardoor niet alleen de smaak en de textuur, maar ook de voedingswaarden bewaard blijven. Zo kan jij genieten van het vlees. We bezorgen op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 15:00u en 22:00u. Op zaterdag bezorgen we tussen 8:00u en 18:00u. Eet smakelijk!

Bestel jouw vlees via de boer bij KUIB en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Bestel jouw vlees via de boer bij KUIB en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Door een vleespakket van de boerderij via KUIB te bestellen, maak je een verschil. Wij hebben respect voor boer en dier, waardoor boeren een eerlijke prijs krijgen en dieren een eerlijk leven. Dat betekent dat ze een stuk langer, vrijer en beter leven. Daarnaast doneren wij samen met jullie 1% van onze omzet aan Eden Reforestation Projects. Deze non-profit organisatie zorgt voor werkgelegenheid en voorziet lokale gemeenschappen van economische stimulansen, om de natuur waarin ze leven te herstellen. Onze donatie wordt onder andere ingezet om samenwerkingen op te zetten met dorpen die toegewijd zijn om hun bossen te herstellen, lokale dorpelingen aan te nemen en te trainen om nieuwe bomen te planen en inheemse boomsoorten te planten.

Samen genieten van heerlijk vlees van de boer? Bestel je vlees via KUIB!

Samen genieten van heerlijk vlees van de boer? Bestel je vlees via KUIB!

Wanneer je vlees rechtstreeks van de boer online via KUIB bestelt, weet je zeker dat het vlees van goede komaf is. Ons boerderij vlees beschikt over het EU Bio keurmerk, wat betekent dat producten voldoen aan de Europese wetgeving voor biologische productie. Daarnaast zorgen wij met onze bevriezingsmethode bij het vlees bezorgen dat het vlees vers blijft en de smaak, textuur en voedingswaarden behouden blijven. Wil je meer informatie over ons heerlijke, eerlijke vlees van de boerderij of wil je een vleesbox bestellen? Neem een kijkje op onze website. Daar vertellen wij je alles over ons goede, verse en gezonde vlees. Voor het beste vlees moet je bij KUIB zijn!

Populaire recepten