Vleespakket bestellen? Een heerlijk en eerlijk vleespakket bestel je bij KUIB!

Heb je binnenkort een verjaardag, een jubileum of is er iets anders te vieren? Een vleesbox is uitermate geschikt om cadeau te doen. Iedereen houdt van lekker eten en samen tijd doorbrengen. Goed en vers vlees zorgt voor gezelligheid en verbinding. Bij KUIB heb je de keuze uit verschillende vleespakketten. Zo kun je kiezen uit kip, rund en varken of een combinatie daarvan. Benieuwd naar meer informatie over het bestellen van een vleespakket? Lees gauw verder.

Wat voor vlees kun je verwachten wanneer je een vleespakket bestelt bij KUIB?

Wat voor vlees kun je verwachten wanneer je een vleespakket bestelt bij KUIB?

Bij KUIB kun je verschillende soorten vlees bestellen, waarbij je per box kunt kiezen uit het soort vlees dat erin zit en de maat van het pakket. Wil je graag een groot vleespakket met rund en varken? Dan kun je een box met zes verschillende soorten rundvlees en zes verschillende soorten varkensvlees verwachten. Denk bijvoorbeeld aan entrecote, ribeye, varkenshaas en speklappen. Bij elk vleespakket staat vermeld hoeveel porties erin zitten, waar het vlees vandaan komt en hoeveel ruimte je in de diepvries nodig hebt. Het vlees dat in onze biologische vleespakketten zit, is vers en lekker. Het wordt direct op een lage temperatuur ingevroren, waardoor het vlees in superieure staat van versheid is. Smaak en textuur blijven optimaal en ook voedingswaarden blijven uitstekend geconserveerd.

Bestel jouw vleespakket en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Bestel jouw vleespakket en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Als je op zoek bent naar biologisch vlees ben je bij KUIB aan het juiste adres. Ons vlees is EU Bio gecertificeerd. Dit topkeurmerk maakt duidelijk dat producten voldoen aan de Europese wetgeving voor biologische productie. Het draait niet alleen om de producten, ook de bedrijfsvoering van KUIB is getoetst en goedgekeurd. Door je vleespakket bij ons te bestellen, geef je iets terug aan de natuur. Wij doneren een percentage van de omzet aan Eden Reforestation Projects. Deze non-profit organisatie creëert werkgelegenheid en voorziet lokale gemeenschappen van economische stimulansen, zodat de natuur waarin ze leven kan worden hersteld. Onze donatie wordt onder andere ingezet om samenwerkingen op te zetten met dorpen die toegewijd zijn om hun bossen te herstellen, lokale dorpelingen aan te nemen en te trainen om nieuwe bomen te planen en inheemse boomsoorten te planten.

De beste online vleespakketten snel thuisbezorgd? Zo werkt het bestelproces van KUIB

De beste online vleespakketten snel thuisbezorgd? Zo werkt het bestelproces van KUIB

Bij KUIB kun je snel en eenvoudig een vleespakket bestellen. Om te beginnen kies je een vleespakket die het beste bij je past. Het is ook mogelijk om elke keer een ander pakket te ontvangen. Dit regel je heel gemakkelijk in je account. Vervolgens bepaal je zelf het moment waarop wij het vlees bezorgen en kies je de bezorgfrequentie. Dit kan één keer in de twee, vier of zes weken. Met het flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment jouw biologisch vleespakket aanpassen, pauzeren of stopzetten. Wil je het eerst proberen? Bestel een eenmalige proefbox! Op die manier kun je zelf bepalen of KUIB wat voor je is.

Samen genieten van een heerlijk vleespakket? Bestel je vlees via KUIB!

Samen genieten van een heerlijk vleespakket? Bestel je vlees via KUIB!

Door een vleespakket bij KUIB te bestellen, kun je samen met familie en vrienden lekkere recepten maken en genieten van jouw eigen creaties. Met vlees van de boer via KUIB in je keuken wordt koken een feest. Wij hebben een gevarieerd aanbod, ons vlees is verser dan vers en we hebben respect voor boer en dier. Wij bezorgen je vleespakket tot aan jouw deur. Zo kun je onbezorgd genieten van de beste stukken vlees uit onze biologische vleespakketten. Wil je vleesboxen bestellen en laten bezorgen via KUIB? Neem snel een kijkje in ons boxen overzicht. Je hebt de keuze uit verschillende soorten boxen, groot of klein. Voor het beste vlees moet je bij KUIB zijn!

Bestel jouw box en geniet!