Vlees thuisbezorgd? Heerlijk en eerlijk vlees laat je bezorgen door KUIB!

Samen met familie en vrienden zijn: dat is het mooiste wat er is. Met ons drukke leven vergeten we daar weleens tijd voor vrij te maken. Hetzelfde geldt voor koken. Dat is zonde, want wat is er nu beter te combineren dan koken en met familie en vrienden tijd doorbrengen? Juist, het koken van heerlijke, eerlijke gerechten met vers en biologisch vlees. Bij KUIB kan je terecht voor de beste stukken biologisch vlees. Dit bestel je snel en eenvoudig bij ons en wordt tot aan jouw deur thuisbezorgd. Zo heb jij alle tijd om samen met familie en vrienden te genieten van waanzinnig lekkere en gezonde maaltijden.

Wat voor vlees kun je bestellen en laten bezorgen bij KUIB?

Wat voor vlees kun je bestellen en laten bezorgen bij KUIB?

Bij KUIB is het mogelijk om verschillende soorten vlees online te bestellen en te laten bezorgen. Dat wordt geregeld via vleesboxen, klein of groot, gevuld met kip, varken of rund. Daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie van deze vleessoorten te bestellen en te laten bezorgen. Wil je bijvoorbeeld een vleesbox met rund en varken bestellen? Dan krijg je onder andere kogelbiefstuk, hamburger en varkenshaas thuisbezorgd. Bij elke vleesbox staat vermeld hoeveel porties erin zitten, waar het vlees vandaag komt en hoeveel ruimte je in de diepvries nodig hebt. Ons vlees van de boer is EU Bio gecertificeerd. Dit keurmerk maakt duidelijk dat producten voldoen aan de Europese wetgeving voor biologische productie. Wij respecteren boer en dier. Dat houdt in dat boeren een eerlijke prijs en dieren een langer, vrijer en beter leven krijgen. Dat is allemaal terug te zien in ons vlees. Je kunt bij ons terecht voor goed, vers en gezond vlees.

Waarom kiezen om vlees bezorgd te krijgen via KUIB?

Waarom kiezen om vlees bezorgd te krijgen via KUIB?

Wanneer je voor het vlees van KUIB kiest, maak je een verschil. Ons vlees is van goede komaf, waarbij dieren een langer, vrijer en beter leven hebben. De gezondheid, welzijn en natuurlijk gedrag van dieren hebben prioriteit en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en GMO. Daarnaast vriezen wij het vleespakket direct op een lage temperatuur in, waardoor het vlees in een superieure staat van versheid blijft. Door dit bevriezingsproces blijft de smaak en textuur optimaal en worden voedingswaarden uitstekend geconserveerd. Oftewel, gegarandeerd vers en gezond vlees bij jou thuisbezorgd!

Goed vlees online bezorgd? Zo werkt het bestelproces bij KUIB

Goed vlees online bezorgd? Zo werkt het bestelproces bij KUIB

Het bestellen en bezorgen van onze vleesbox is snel en eenvoudig online geregeld. Kies een vleesbox die door ons is samengesteld óf stel je eigen KUIB samen. Daarna kies je het ontvangstmoment, dus het moment waarop wij het vlees bij je bezorgen, en bepaal je de bezorgfrequentie. Als je lid wordt kan je aangeven dat je de box één keer in de twee, vier of zes weken wil ontvangen. Wanneer je kiest voor het flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment jouw box aanpassen, pauzeren of stopzetten. Wanneer jouw box bezorgd is, kun je samen met familie en vrienden gaan genieten van heerlijke, eerlijke gerechten.

https://www.kuib.nl/vleesbox

Wanneer je bij ons vlees besteld, bezorgen wij het tot aan jouw deur. Echt vlees van de online slagerij dus! Je kunt heel gemakkelijk zelf het ontvangstmoment uitkiezen. We bezorgen op donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 22:00 uur. Alles is door ons geregeld, zo kan jij onbezorgd genieten van de beste stukken vlees. Wil je vers vlees bestellen en laten bezorgen via KUIB? Neem snel een kijkje op onze website. Je hebt de keuze uit verschillende soorten boxen, groot of klein. Voor het beste vlees moet je bij KUIB zijn!

Bestel jouw box en geniet!