Biologisch vlees online bestellen? Heerlijk en eerlijk duurzaam vlees bestel je bij KUIB!

Vind je de keuze voor biologisch vlees in de supermarkt ook zo klein? Zo zonde, want steeds meer mensen kiezen voor biologisch vlees bestellen. Zeker voor een etentje met vrienden en familie is biologisch vlees niet alleen een duurzame, maar ook een lekkere en gezonde optie. Bij KUIB beschikken we over een ruim assortiment biologisch vlees dat je online kunt bestellen. Daarbij kun je kiezen uit kip, rund en varken of een combinatie daarvan. Meer weten over het online bestellen van een biologisch vleespakket? Lees gauw verder.

Wat voor biologisch vlees kun je bestellen bij KUIB?

Wat voor biologisch vlees kun je bestellen bij KUIB?

Bij KUIB is het mogelijk om de beste stukken biologisch vlees online te bestellen. Op de website kun je een ruim assortiment kleine en grote vleespakketten vinden. Daarbij heb je de keuze uit kip, rund of varken. Maar ook een combinatie van deze vleessoorten is mogelijk. Kies je voor de combinatie kip en varken in een kleine KUIB? Dan kun je een biologisch pakket met vijf verschillende soorten kippenvlees en vier verschillende soorten varkens vlees bezorgen. Daarin zitten onder andere kipdijlapjes, drumsticks, varkenshaas en speklappen. Ons duurzame vlees wordt direct op een lage temperatuur ingevroren, waardoor het in een superieure staat van versheid blijft. De smaak en textuur blijven optimaal en de voedingswaarden worden uitstekend geconserveerd. Zo kun jij heerlijk samen met familie en vrienden genieten van waanzinnig lekkere maaltijden.

Waarom kiezen om jouw duurzaam vlees te kopen via KUIB?

Waarom kiezen om jouw duurzaam vlees te kopen via KUIB?

Bio slager KUIB staat voor goed en lekker eten. Voor gezelligheid en verbinding. Voor teruggeven aan de natuur en verrassende recepten. Een langer, vrijer en beter leven voor de dieren. Dat komt allemaal samen in onze biologische vleespakketten. Deze zijn heel eenvoudig online te bestellen. Om te beginnen kies je jouw favoriete vleesbox uit ons assortiment. Vervolgens bepaal je het ontvangstmoment en de bezorgfrequentie. Met ons flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment jouw biologisch vleesbox aanpassen, pauzeren of stopzetten. Wil je het eerst eens proberen? Ook dat is mogelijk. Je kunt eenmalig een proefbox bestellen.

Bestel jouw biologisch vlees bij KUIB en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Bestel jouw biologisch vlees bij KUIB en doe samen met ons iets terug voor het milieu

Ons vlees draagt het EU Bio keurmerk. Zo weet je zeker dat onze producten van goede komaf zijn en onze bedrijfsvoering aan de Europese wetgeving voldoet. Het vlees dat wij in de vleespakketten verwerken is eerlijk en duurzaam vlees. Ons vlees van de boer is volledig biologisch van aard. Biologische landbouw is één van de meest duurzame vormen van voedselproductie. Hier heeft de gezondheid, het welzijn en het natuurlijk gedrag van dieren prioriteit. Door je vleespakket bij ons te bestellen, geef je iets terug aan de natuur. Wij doneren een percentage van de omzet aan Eden Reforestation Projects. Deze non-profit organisatie creëert werkgelegenheid en voorziet lokale gemeenschappen van economische stimulansen, zodat de natuur waarin ze leven kan worden hersteld. Met onze donatie worden samenwerkingen met dorpen opgezet die toegewijd zijn om hun bossen te herstellen, lokale dorpelingen aan te nemen en te trainen om nieuwe bomen te planen en inheemse boomsoorten te planten.

Samen genieten van heerlijk biologisch vlees dat je online bestelt? Bestel je vlees via bio slager KUIB!

Samen genieten van heerlijk biologisch vlees dat je online bestelt? Bestel je vlees via bio slager KUIB!

Wil je biologisch vlees bestellen? Dan ben je bij bio slager KUIB aan het juiste adres. Wij verkopen en bezorgen heerlijk en eerlijk duurzaam vlees. In ons assortiment zitten verschillende soorten vlees waarmee je waanzinnig lekkere gerechten kunt maken. Wij bezorgen je biologische vlees van de online slagerij op donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 22:00 uur tot aan jouw deur. Zo kun jij onbezorgd genieten van de beste stukken vlees uit onze biologisch vleespakketten. Neem snel een kijkje op onze website. Je hebt de keuze uit verschillende soorten pakketten, groot of klein. Voor het beste vlees moet je bij KUIB zijn!

Bestel jouw box en geniet!