Varkensmedaillon

met broccolisalade

  • 35 minuten
2 personen

Ingrediƫnten

  • 300 gr varkensmedaillon
  • Seasoning
  • 4 gr peterselie
  • Olie
  • 150 ml kippenbouillon
  • 2 klontjes boter


Honingmosterd-dille dressing

  • 80 ml extra vierge olijfolie
  • 2 el appelazijn
  • 2 el honing
  • 1 el Dijon mosterd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Paar takjes dille


Broccolisalade

  • 400 gr broccoli, klein gesneden
  • 50 gr pijnboompitten
  • 1/2 rode ui
  • 90 gr granaatappel
  • 1/2 mango, in blokjes gesneden
  • 50 gr cheddar, geraspt
Benodigdheden
  1. Bakje voor de dressing
  2. Schaal voor de salade
  3. Schaaltje voor de seasoning
  4. Gietijzeren pan

1. Mix alle ingrediƫnten voor de honingmosterd-dille dressing.

2. Bak de pijnboompitten op medium vuur goudbruin.

3. Doe de pijnboompitten, broccoli, mango, rode ui, granaatappel en cheddar in een kom. Giet de dressing erover en mix alles goed. Zet in de koelkast.

4. Maak de seasoning. Mix paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, oregano, peper en zout. Besprenkel vervolgens de varkensmedaillons met de seasoning.

5. Verhit olie in een gietijzeren pan op medium hoog vuur. Bak de medaillons, ongeveer 3 minuten per kant. Haal de medaillons uit de pan. Voeg de kippenbouillon en boter toe aan de pan. Bak vervolgens nog kort aan beide kanten. Besprenkel de medaillons met de fijngesneden peterselie.

6. Serveer samen met de broccolisalade. 

Bestel jouw box en geniet
van dit heerlijke recept

  • Gemak

  • IJskoud in topconditie

  • Diepvriestransport

  • Geen bezorgkosten