Tex-Mex nachos

met kipgehakt

  • 35 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 275 gr kipgehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 zakje taco seasoningmix
  • 2 el water
  • 1 paprika, fijngesneden
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • Klein blikje zwarte bonen
  • Klein blikje mais
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 zak tortilla chips, naturel
  • 1 limoen, partjes
  • Avocado
  • Zure room of Griekse yoghurt
Benodigdheden
  • Koekenpan
  • Ovenschaal
  1. Verwarm de oven voor op 200 ⁰C.
     
  2. Verhit in een pan de olijfolie op hoog vuur en bak hierin het kipgehakt rul. Voeg de taco seasoningmix en 2 eetlepels water toe. Laat 5 minuten sudderen op laag vuur.
     
  3. Verdeel de helft van de tortillachips over de bodem van een ovenschaal. Voeg vervolgens de helft van het gehakt, de paprika, de rode ui, de zwarte bonen, het mais en de geraspte kaas toe. Herhaal dit, begin weer met de tortillachips.
     
  4. Plaats de schaal in de oven. Laat 10 minuten staan totdat de kaas is gesmolten. Zet de oven vervolgens op de braadstand en haal de schaal na 2 minuten uit de oven.
     
  5. Leg de limoen partjes en schijfjes avocado bovenop. Serveer met zure room of Griekse yoghurt.
     
  6. Smakelijk!
     

TIP: Vervang de plakjes avocado voor een overheerlijke, eigengemaakte guacamole.

Bestel jouw box en geniet
van dit heerlijke recept

  • Gemak

  • IJskoud in topconditie

  • Diepvriestransport

  • Geen bezorgkosten