Lasagne
met biologische gehaktballetjes
4 personen
Ingrediënten
Gehaktballetjes
- 600 gr rundergehakt
- 1 ei
- Panko paneermeel
- 30 gr Parmezaanse kaas poeder
- 1 el ketchup
- 2 knoflooktenen
Saus
- 1 prei
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 blik gepelde tomaten
- 400 ml tomatensaus
- 140 gr tomatenpuree
- 1 el gedroogde oregano
- 1 el gedroogde tijm
- 200 ml water
- 5 knoflooktenen
- Scheut olijfolie
Overige ingrediënten
- Verse lasagnebladen
- Cherry tomaatjes
- Basilicum
- Parmezaanse kaas
- Geraspte mozzarella
Benodigdheden
- Ovenschaal
- Kom
Aan de slag
1. Snijd de prei, paprika en ui klein. Roerbakken op hoog vuur.
2. Voeg alle overige ingrediënten van de saus toe en roer goed. Laat op klein vuur verder sudderen. Hoe langer hoe beter, is goed voor de smaak :)
3. Verwarm de oven op 200ºC.
4. Mix alle ingrediënten voor de gehaktballetjes (minimaal 5 minuten kneden). Draai kleine gehaktballetjes en bak ze vervolgens in een pan.
5. Neem een ovenschaal. Voeg achtereenvolgens toe: gehaktballetjes, saus, kaas, lasagnebladen, gehaktballetjes, saus, lasagnebladen, kaas, cherrytomaatjes en basilicumblaadjes.
6. Zet 25 minuten in de oven.
Bestel jouw box en geniet
van dit heerlijke recept
-
-
IJskoud in topconditie
-
Diepvriestransport
-
Geen bezorgkosten