Online vlees bestellen

Grote kans dat jij al veel dingen online bestelt. Kleding, een printer, boeken, jouw vakantie, een cursus. Online vlees bestellen hoort bij veel mensen nog niet in dat rijtje thuis. Terwijl het makkelijker is dan ooit. En als je kiest voor Kuib, dan kies je niet alleen voor de beste kwaliteit biologisch vlees. Je kiest onder andere ook voor dierenwelzijn en aandacht voor biodiversiteit. En voor gemak. Jouw vlees bezorgd tot aan je deurmat. Met diepvriestransport, zodat de kwaliteit van het vlees tiptop blijft. Dus mocht jij nog twijfelen aan het online bestellen van vlees, dat is nergens voor nodig.

Online vlees bestellen is super makkelijk

Het is makkelijker dan ooit om het beste vlees online te bestellen. Zoek in Google naar een online slager en de keuze is reuze. Maar als je jouw vlees wil bestellen bij de beste online slager, kies dan voor KUIB. Je zal niet alleen verrast worden door de kwaliteit van ons vlees, maar ook nog door andere dingen. Wat dat is? Daar kan je vanzelf achter komen :)

De voordelen van online vlees bestellen

Online vlees bestellen bij Kuib levert je een aantal mooie voordelen op:

  • Gemak: Het vlees wordt bij je thuisbezorgd met diepvriestransport. Door onze bezorgdienst wordt je goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van de levering.
  • Verser dan vers: Ons diepgevroren vlees is hartstikke vers. Wil je weten waarom bevroren vlees op zin minst net zo goed is als ‘vers’ vlees? Lees het blogartikel Bevroren  vlees vs vers vlees.
  • Altijd iets in je vriezer: Doordat je altijd heerlijk biologisch vlees in je vriezer hebt liggen, grijp je nooit mis. Plan je maaltijden vooruit, zodat je op tijd het vlees uit je vriezer haalt.
  • Jouw eigen account: als je online vlees besteld bij Kuib, wordt er automatisch een account voor je aangemaakt. Je kan heel makkelijk je laatste bestelling zien en deze aanpassen naar je wensen. Of als je precies hetzelfde wil, dan ben je met één druk op knop klaar.

Online vlees bestellen: verser dan vers

Door online vlees te bestellen bij Kuib weet je zeker dat je versheid in huis haalt. Ons vlees wordt namelijk diepgevroren bij je thuisbezorgd. Direct na productie is het vlees op een hele koude temperatuur ingevroren. Hierdoor blijven alle voedingswaarden en ook de structuur van het vlees optimaal bewaard. Hierdoor is ons vlees verser dan bijvoorbeeld vlees uit de supermarkt. Bij producten die niet bevroren zijn is er een continue afbraakproces waardoor essentiële vitaminen en mineralen minder voedzaam zijn.

Tips om jouw vlees te ontdooien

Online vlees bestellen bij Kuib betekent dat je jouw vlees bevroren krijgt thuisbezorgd. Zorg ervoor dat je het vlees zo snel mogelijk in je eigen diepvries legt. Zo blijft de kwaliteit van het vlees optimaal. Als je vlees wil ontdooien dan zijn er twee goede manieren om dit te doen:

  1. De eerste en beste manier is door het vlees ongeveer een dag voordat je het gaat bereiden uit de diepvries haalt en in de koelkast legt.
  2. Heb je wat minder tijd, omdat je nog niet eerder had bedacht wat je wilde gaan eten? Dan kan je het vlees ook in koud water ontdooien. Laat het vlees altijd in de verpakking zitten. De verpakkingen vlees van Kuib zijn allemaal in ongeveer 30 minuten ontdooit. Laat het vlees nooit in warm of lauw water ontdooien. Dat is niet veilig, bacteriën kunnen dan vrij spel krijgen. Daar komt nog bij dat het nauwelijks sneller ontdooit is dan wanner je koud water gebruikt.

Online vlees bestellen: gratis thuisbezorgd

Kies jij voor één van onze standaard vleespakketten dan bezorgen we deze gratis bij je thuis thuis. Maar online vlees bestellen betekent bij KUIB ook dat je zelf een pakket kan samenstellen. Heb jij voor meer dan €70 vlees in je kuib, ook dan bezorgen we het gratis bij je thuis.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus hebben wij gekozen voor diepvries transport. Hierdoor wordt de vriesketen op geen enkel moment onderbroken. Zo weten we zeker dat het vlees dat je krijgt thuisbezorgd nog net zo hard bevroren is als op het moment dat het bij ons in de diepvries lag.

Vlees online bestellen en bezorgen is dus superveilig. Je wordt door onze bezorgpartner Leen Menken op de hoogte gehouden van jouw levering. Zo ontvang je een tijdsvenster van 3 uur waarbinnen ze langskomen. Dit tijdsvenster wordt steeds kleiner en dat kan je mooi zelf in de gaten houden. Zo hoef jij nooit de hele of halve dag thuis te blijven om op jouw pakket te wachten.

Zo werkt online vlees bestellen bij KUIB

Ga naar www.kuib.nl/onze-boxen. Kies één van de door ons samengestelde standaardpakketten of ga naar www.kuib.nl/zelf-samenstellen. Als je een standaardpakket kiest kan je direct naar het afrekenen gaan. Bij het zelf samenstellen moet je eerst zorgen dat je voor minimaal €50,- aan producten in je kuib hebt. Dan pas kan je verder.

Wanneer je vervolgens jouw vleespakket besteld, moet je eerst je e-mailadres invoeren. In het volgende scherm kan je de bezorgdag kiezen en of je eenmalig wil bestellen of een flexibel lidmaatschap wil nemen. Als je lid wordt ontvang je op elke bestelling 5% korting. Het flexibele lidmaatschap is precies wat het zegt: flexibel. Je kan op elk moment pauzeren, opzeggen of jouw bestelling aanpassen. Ook ontvang je vóór elke nieuwe levering een herinnering van ons met de vraag of je het vleespakket wil ontvangen, of dat je liever wil pauzeren. Zo ontvang je nooit een vleespakket waar je nog niet op zit te wachten.

Vervolgens moet je nog even je naw gegevens invoeren en je bestelling betalen. Na de betaling ontvang je direct een bevestiging van jouw levering.

Online vlees bestellen, verschillende producten

Rund

De hamburgers van KUIB zijn van 100% puur biologisch rundvlees. Sappig en super smaakvol zonder toevoegingen. Of probeer de heerlijk, malse biologische ribeye. Ons rundvlees komt van de biologische boeren van Friland, net als ons varkensvlees. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Kip

Onze biologische kip is niet te vergelijken met de kip uit de supermarkt. Qua smaak en malsheid kan je nergens betere kip vinden. En dat heeft een reden: de manier waarop de biologische kippen worden grootgebracht. Ze krijgen biologisch voer en hebben alle tijd om op een normaal tempo groot te worden. Als er geen beperkingen zijn vanwege vogelgriep hebben de kippen een hele mooie buitenuitloop waar ze hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen. Ook binnen hebben de kippen enorm veel ruimte en groeien ze op in een stressloze omgeving.

Varken

Probeer onze mega malse varkensmedaillons of knapperige speklapjes. De biologische varkens van Kuib hebben ook een heel goed leven gehad. Ze worden geboren in grote, ruime hokken die buiten in de weilanden staan. In de hokken ligt veel vers stro waarin de biggetjes kunnen liggen. De moeder kan altijd naar buiten, het weiland in om even te ontspannen.

online vlees bestellen

Als de biggetjes wat groter zijn kunnen ze ook zelf naar buiten het weiland in. Ze kunnen daar doen en laten wat ze willen.

online vlees bestellen

KUIB: jouw betrouwbare bron van kwaliteitsvlees

Ons biologisch vlees komt rechtstreeks van biologische boeren en pluimveehouders. Deze voldoen allemaal aan de strenge eisen om het EU Bio keurmerk te mogen dragen. Wij als KUIB worden ook periodiek door de controlerende instantie voor biologisch ge-audit. Zo kan jij er zeker van zijn dat jouw biologisch vlees ook echt biologisch is.

Online vlees bestellen én bomen planten

Als je ervoor kiest om online vlees te bestellen bij KUIB, kies je er ook voor om iets terug te geven aan de natuur. We doneren namelijk 1% van onze omzet aan Eden Reforestation Projects. Deze betrouwbare non-profit organisatie heeft boomplantprojecten over de hele wereld. In gebieden waar het leven niet zo vanzelfsprekend is als hier. Door de aanpak worden er niet alleen bomen geplant, maar wordt er ook werkgelegenheid gecreëerd onder de lokale bevolking. Dit betekent betere sociaaleconomische vooruitzichten. En dit gaat hand in hand met het herstellen van bossen.

Recepten

Heb je inspiratie nodig voor recepten? Ook dan ben je bij KUIB op de juiste plek. We hebben een aantal heerlijke, originele KUIB-recepten voor jullie gemaakt. Van spaghetti aglio e olio met gehaktballetjes uit de oven tot gegrilde kipdijlapjes met eigengemaakte witte bonen in tomatensaus.

Volg ons op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van het biologische vlees van Kuib? Volg dan onze Instagram account: @kieskuib.