Biologische hamburger

De hamburger. Een icoon. Wereldberoemd. Onze hamburger is van puur biologisch rundvlees, zonder toevoegingen. Jouw ultieme burger is binnen handbereik. Bereid ‘m met liefde en bereik perfectie.

Herkomst

Herkomst

Dit is Lars, hij is biologisch boer bij Friland. Deze Deense coöperatie is van en voor boeren, waarbij ze mede het beleid bepalen en meedelen in de winst. Wil je meer weten over waar jouw biologische hamburger vandaan komt? Ga snel naar herkomst

Nothing beats a burger

Nothing beats a burger

De biologische hamburger van KUIB vind je in al onze vleespakketten waar rundvlees in zit. De kleine en grote rund en kip box, de kleine en grote rund en varken box en de kleine en grote rund, kip en varken box. 

Bakken van je burger

Verhit een pan op hoog vuur. Bestrooi de hamburger naar smaak met een snufje zeezout en grof gemalen peper. Doe na 1 minuut een klont boter in de pan. Bak beide kanten van de burger 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur vervolgens op medium. Bak beide kanten 2 x 1 minuut. Draai de burger dus elke minuut om. Wij bij KUIB houden van hamburger die nog een klein beetje rosé is vanbinnen. Dat kan prima met het 100% puur biologisch rundvlees waar deze hamburger van is gemaakt. Wil je liever dat jouw burger helemaal doorbakken is? Bak beide kanten dan nog 1 minuut langer.

Recept

Recept

Biologische hamburger met rode bietensalsa en gefrituurde augurk. Weer eens wat anders! Bekijk hier het recept

Voedingswaarden

Voedingswaarden

Hamburger gezond? Jazeker. Maar wel de pure, biologische hamburger zonder toevoegingen. Niet een intensief bewerkte fastfood burger. De biologische hamburger van KUIB is rijk aan aminozuren, ijzer en creatine en de gezonde vitamines B2, B3, B5, B6 en B12. Daar komt nog bij dat een hamburger heel licht verteerbaar is.