
Herkomst biologische entrecote
Onze biologische entrecote komt uit Denemarken. Rechtsreeks van de boeren van Friland. De koeien hebben alle vrijheid en hier maken ze goed gebruik van. Lees hier meer over de boeren.
De entrecote is een premium stuk rundvlees, gesneden uit de dunne lende. Het randje vet dat we meebakken zorgt voor een nog betere smaak!
Onze biologische entrecote komt uit Denemarken. Rechtsreeks van de boeren van Friland. De koeien hebben alle vrijheid en hier maken ze goed gebruik van. Lees hier meer over de boeren.
De biologische entrecote kan je vinden in deze vleespakketten:
Wil je liever zelf jouw biologisch vleespakket samenstellen? Dat kan ook! Ga naar zelf samenstellen en doe de biologische entrecote in je mandje.
Bak anderhalve minuut per kant voor een medium-rare resultaat.
Malse entrecote met knoflook-chiliboter, bloemkool uit de oven en gebakken krieltjes. Laat de entrecote vooraf altijd op kamertemperatuur komen. Hierdoor hoef je het vlees minder lang te bakken, waardoor het lekker mals blijft. Bekijk hier het recept.
De biologische entrecote is rijk aan vitamine B12 en de mineralen ijzer en zink. Daarnaast bevat het ook vitamine B2, B3 en B6 en de mineralen selenium en fosfor. Essentiƫle voedingsstoffen voor een gezond leefpatroon.