Ontmoet Tony

Olympisch atleet

Samen naar de top

Tony van Diepen is een Nederlandse atleet. Individueel is Tony gespecialiseerd in de 800 meter, maar hij kent ook mooie successen op de 4 x 400 m estafette. Na een gouden medialle tijdens het EK indoor op dit onderdeel, won hij vervolgens op de 4 x 400 m samen met zijn team Olympisch zilver tijdens Tokyo 2020. Fantastische prestaties. Tijdens het WK Atletiek 2022 in Eugene won hij eveneens zilver, ditmaal op de gemengde 4 x 400 m estafette. 

  • 1x Goud
  • 2x Zilver
  • 3x Brons
Goede voeding is essentieel

Goede voeding is essentieel

"Vlees is een belangrijk onderdeel van mijn gebalanceerd eetpatroon. Het is een uitstekende bron om op de juiste manier onder andere eiwitten en ijzer binnen te krijgen. Dit zijn belangrijke voedingsstoffen om optimaal te kunnen presteren. Bovendien vind ik het erg lekker en haal ik veel plezier uit het bereiden van vlees voor een maximale smaaksensatie." 

Biologisch is beter

Biologisch is beter

"Als ik vlees eet, eet ik het liefst biologisch vlees. Zo weet ik zeker dat de dieren een prima leven hebben gehad. Daarnaast adviseert mijn voedingsdeskundige om hiervoor te kiezen. Er zijn namelijk verschillende onderzoeken die uitwijzen dat biologisch vlees rijker is aan voedingsstoffen."

Erg lekker vlees

Erg lekker vlees

"Bij Kuib krijg je een totaalpakket. Het vlees is mooi geportioneerd - niet te groot - maar zeker genoeg. Ook ontvang je een vleeswijzer waarop staat hoe je elk stukje vlees het beste kan bereiden. Het vlees is erg lekker, je proeft dat het kwaliteitsvlees is. De samenstelling van de vleesbox is zeer gevarieerd, waardoor je elke keer iets nieuws uit de Kuib tovert!"

Tony's favoriete gerechten met KUIB