
Herkomst biologisch rundergehakt
Ons biologische rundergehakt komt uit Denemarken, van de boeren van Friland. Wil je meer weten over de boeren van Friland? Bekijk onze pagina over de herkomst.
Met biologisch rundergehakt kan je eindeloos variëren en heerlijke gerechten maken. Maak zelf gehaktballen of hamburgers. Of lekker rullen voor bij de pasta of je Mexicaanse recepten.
Ons biologische rundergehakt komt uit Denemarken, van de boeren van Friland. Wil je meer weten over de boeren van Friland? Bekijk onze pagina over de herkomst.
Het is belangrijk dat je biologisch rundergehakt altijd door en door verhit. Als je grote gehaktballen maakt bak je ze eerst kort op hoog vuur. Vervolgens laat je ze lekker lang op laag vuur garen. Maak je zelf hamburgers? Hoe dikker ze zijn, des te langer moet je ze bakken. Bij het rullen zie je vanzelf wanneer al het gehakt gaar is.
Gehaktballetjes uit de oven met spaghetti aglio e olio. Mix in een grote kom alle ingrediënten voor de gehaktballetjes. Kneed goed tot één geheel. Voeg eventueel extra panko toe als het te vochtig is. Draai 10 kleine gehaktballetjes en leg deze op een rooster met bakpapier. Zet 18 minuten in de oven. Bekijk hier het hele recept.