Biologisch rundergehakt

Met biologisch rundergehakt kan je eindeloos variëren en heerlijke gerechten maken. Maak zelf gehaktballen of hamburgers. Of lekker rullen voor bij de pasta of je Mexicaanse recepten.

Herkomst

Herkomst

Ons biologische rundergehakt komt uit Denemarken, van de boeren van Friland. Wil je meer weten over de boeren van Friland? Bekijk onze pagina over de herkomst

Bestellen

Bestellen

Het biologisch rundergehakt zit in de volgende vleespakketten:

Wil je liever zelf een biologisch vleespakket samenstellen? Geen probleem. Ga naar zelf samenstellen en kies biologisch rundergehakt.

Bereidingswijze rundergehakt

Het is belangrijk dat je gehakt altijd door en door verhit. Als je grote gehaktballen maakt bak je ze eerst kort op hoog vuur. Vervolgens laat je ze lekker lang op laag vuur garen. Maak je zelf hamburgers? Hoe dikker ze zijn, des te langer moet je ze bakken. Bij het rullen zie je vanzelf wanneer al het gehakt gaar is.

Recept biologisch rundergehakt

Recept biologisch rundergehakt

Gehaktballetjes uit de oven met spaghetti aglio e olio. Mix in een grote kom alle ingrediënten voor de gehaktballetjes. Kneed goed tot één geheel. Voeg eventueel extra panko toe als het te vochtig is. Draai 10 kleine gehaktballetjes en leg deze op een rooster met bakpapier. Zet 18 minuten in de oven. Bekijk hier het hele recept.