Vleesbox bestellen? Heerlijk en eerlijk online vlees bestel je bij KUIB!

Het kopen van een vleesbox kan een heel karwei zijn. Wanneer je naar de supermarkt gaat, kan het voorkomen dat bepaald vlees voor je vleesbox niet verkocht wordt of niet op voorraad is. Daarnaast weet je bij het vlees van de supermarkt niet precies waar het vandaan komt. Bij KUIB kun je op één plek al jouw biologisch vlees bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment vleesboxen. Benieuwd naar meer informatie over vleesboxen? Lees snel verder.

Wat voor vlees kun je verwachten wanneer je een vleesbox bestelt bij KUIB?

Wat voor vlees kun je verwachten wanneer je een vleesbox bestelt bij KUIB?

Als je bij ons vlees bestelt, heb je de keuze uit verschillende vleesboxen. Daarbij kun je zelf bepalen wat voor vlees er in de box moet en hoe groot de box moet zijn. Kies je bijvoorbeeld voor rund en kip? Dan kan je onder andere entrecote, kogelbiefstuk, drumsticks en kipdijlapjes verwachten. Bij elke vleesbox staat vermeld hoeveel porties erin zitten, waar het vlees vandaan komt en hoeveel ruimte je in de diepvries nodig hebt. Al ons vlees van de boer komt van biologische landbouw en heeft het EU Bio keurmerk. Biologische landbouw is één van de meest duurzame vormen van voedselproductie. Er wordt nadrukkelijk rekening gehouden met milieueffecten en dierenwelzijn. Dat betekent dat de gezondheid, het welzijn en het natuurlijk gedrag van dieren prioriteit heeft en er geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en GMO. Met dit in gedachte, smaakt ons vlees nog lekkerder!

Waarom kiezen om een vleesbox te bestellen bij KUIB?

Waarom kiezen om een vleesbox te bestellen bij KUIB?

Het heeft een hoop voordelen om via KUIB uw vlees te laten bezorgen. Allereerst is het vlees in superieure staat van versheid. Dat komt omdat wij het vlees direct op lage temperatuur invriezen, waardoor microben in de proteïne inactief worden. Dat heeft niet alleen effect op de versheid, maar ook op de smaak, textuur en de voedingswaarden op deze manier die behoud worden. Een ander voordeel van de vleesboxen van KUIB is ons flexibele lidmaatschap die je op elk moment kunt wijzigen, aanpassen of opzeggen. Wil je het eerst proberen voordat je meer vleesboxen bestelt? Dat is mogelijk. Je kunt eenmalig een proefbox bestellen om erachter te komen of KUIB wat voor je is.

Samen genieten van een heerlijke vleesbox? Bestel je vlees via KUIB!

Samen genieten van een heerlijke vleesbox? Bestel je vlees via KUIB!

Met de vleesboxen van KUIB kun je samen met familie en vrienden lekkere recepten maken en genieten van jouw eigen creaties. Wij hebben een gevarieerd aanbod, ons vlees is verser dan vers en we hebben respect voor boer en dier. Het bestellen en bezorgen van vlees is snel en eenvoudig online geregeld. Wij bezorgen je vleesbox op donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 22:00 uur tot aan jouw deur. Zo kun jij onbezorgd genieten van de beste stukken vlees uit onze biologisch vleesboxen. Wil je vleesboxen bestellen en laten bezorgen via KUIB? Neem snel een kijkje op onze website. Je hebt de keuze uit verschillende soorten boxen, groot of klein. Voor het beste vlees moet je bij KUIB zijn!

De beste online vleesbox snel thuisbezorgd? Zo werkt het bestelproces van KUIB

De beste online vleesbox snel thuisbezorgd? Zo werkt het bestelproces van KUIB

Wij hebben verschillende vleespakketten samengesteld voor jou. Kies de vleesbox die het beste bij jou past en bepaal vervolgens het ontvangstmoment en de bezorgfrequentie. Als je vóór dinsdagmiddag 12:00 uur een vleesbox bestelt, kun je de box diezelfde week nog ontvangen. Wil je de box één keer in de twee, vier of zes weken ontvangen? Met het flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment jouw box aanpassen, pauzeren of stopzetten. Zodra je vleesbox in huis kun je samen met familie en vrienden genieten van heerlijke, eerlijke gerechten.

Bestel jouw box en geniet!