Vlees bestellen? Heerlijk en eerlijk online vlees bestel je bij KUIB

Of het nu een feestdag is of een doodnormale doordeweekse dag, het is altijd fijn om met familie en vrienden samen te zijn. Even genieten van elkaar en van heerlijke, eerlijke gerechten. Dat kan uitstekend met een goed stuk vers vlees. Bij KUIB kan je biologisch vlees bestellen dat EU Bio gecertificeerd is. Dit betekent dat het van eerlijke en duurzame boerderijen afkomstig is die een langer, vrijer en beter leven voor dieren garanderen. Ons vlees is heel gemakkelijk online te bestellen via onze website en wordt tot aan jouw deur bezorgd. Wat voor vlees wil jij in jouw KUIB?

Wat voor vlees kun je online bestellen bij KUIB?

Wat voor vlees kun je online bestellen bij KUIB?

Bij KUIB kun je verschillende soorten vlees online bestellen. Dat kan snel en eenvoudig door een box te kiezen die bij jou past. Heb je deze week zin in kip, rund of varken? Of een combinatie daarvan? Het is allemaal mogelijk, in zowel kleine als grote boxen. Wanneer je een combinatie van kip, rund of varken kiest, krijg je onder andere entrecote, drumsticks en speklappen in je box. Bij elke vleesbox staat vermeld hoeveel porties erin zitten, waar het vlees vandaan komt en hoeveel ruimte je in de diepvries nodig hebt. Ons vlees is namelijk direct op een lage temperatuur ingevroren en wordt met geconditioneerd transport bij je thuis bezorgd. Zo kan jij met de beste stukken biologisch vlees aan de slag om waanzinnige maaltijden te maken.

Waarom kiezen om vlees online te kopen bij KUIB?

Waarom kiezen om vlees online te kopen bij KUIB?

Ons biologisch vlees is EU Bio gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om voor jou het beste vlees van de boer te selecteren, maar alleen als de dieren een langer, vrijer en beter leven hebben. Het Europese Biologische keurmerk geeft aan dat producten voldoen aan de Europese wetgeving voor biologisch productie. Dit draait overigens niet alleen om producten. Ook de hele bedrijfsvoering van KUIB is getoetst en goedgekeurd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons vlees direct op een lage temperatuur ingevroren wordt. De voordelen? Het vlees blijft in superieure staat van versheid. Smaak en textuur blijven optimaal, voedingswaarden blijven uitstekend geconserveerd. En het mooiste is: je kunt snel en eenvoudig online je favoriete vleesbox kopen die wij op je eigen gekozen ontvangstmoment bij je thuisbezorgen. Zo kan jij onbezorgd genieten van de beste stukken vlees.

Goed vlees online bestellen? Zo werkt het bestelproces bij KUIB

Goed vlees online bestellen? Zo werkt het bestelproces bij KUIB

Het bestelproces werkt als volgt: allereerst kies je de vleesbox die het beste bij jou past. Vervolgens bepaal je zelf wanneer en hoe vaak wij jouw vlees bezorgen. Wil je de box één keer in de twee, vier of zes weken ontvangen? Met het flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment jouw box aanpassen, pauzeren of stopzetten. Met de proefbox kun je er ook voor kiezen om KUIB eenmalig uit te proberen. Ideaal als je nog niet zeker weet of KUIB iets voor jou is. Wanneer je jouw box met goed vlees in ontvangst hebt genomen kun je samen met familie en vrienden gaan genieten van heerlijke, eerlijke gerechten. Eet smakelijk!

Samen genieten van heerlijk biologisch vlees? Bestel je vlees via KUIB!

Samen genieten van heerlijk biologisch vlees? Bestel je vlees via KUIB!

Door bij ons online vers vlees te bestellen kun je samen met familie of vrienden genieten van waanzinnige lekkere maaltijden. Want voor het beste biologisch vlees moet je bij KUIB zijn! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je vlees bestellen? Neem snel een kijkje op onze website voor het lekkerste vleespakket van jouw keuze. Je hebt de keuze uit verschillende soorten boxen. Daarna kun je een ontvangstmoment uitkiezen waarop wij je bestelling komen bezorgen. We bezorgen op donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 22:00 uur.

Bestel jouw box en geniet!